More

  Zwangere Guy op 10 juli met online show vanuit Ancienne Belgique, AB: “Het wordt stilaan tijd dat ik er een lap op kan geven, op die corona”

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Eindelijk! Na maanden van stilte (en zwoegende studenten) in AB, zal er op 10 juli leven in de mythische rode zaal zijn. Dan zal Zwangere Guy de AB over nemen met een livestream. 

  2019 was onmiskenbaar het jaar van Guy. Toen eind vorig jaar het veelgeprezen tweede album van Zwangere Guy, verscheen, stond AB te popelen om de baas van de Brusselse rap in haar armen te sluiten. De tweedaagse passage in maart van dat jaar deed de grote zaal op haar grondvesten daveren.

  Een festivalzomer later, met ‘BRUTAAL’ en een rugzak vol lovende kritieken stond de Brusseleir klaar voor een nieuwe reeks concerten in zijn thuisstad. Maar waar AB in april zou gonzen van activiteit, bleef het nu eerder stil. Dat zal niet zo zijn op 10 juli. Dan slaan AB, Zwangere Guy en Muntpunt de handen in elkaar voor het Plan B van Guy: een online show vanop het podium van AB zal integraal te volgen zijn op de Facebookpagina van AB. Zwangere Guy: “’t Wordt stilaan tijd dat ik er een lap op kan geven, op die corona”.

  Grootste fans kijken op groot scherm

  Gelijktijdig wordt deze voor de grootste fans vertoond bij de buren van Cinema Palace. Het event betekent meteen ook het startschot voor Plan B, het initiatief van Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, Benjamin Dalle & het Brussels informatiecentrum Muntpunt. 

  De corona-maatregelen zorgen voor vele gesloten deuren en afgelastingen in Brussel. Toch valt er deze zomer heel wat te beleven in onze bruisende hoofdstad. Voor elk evenement dat niet kan doorgaan, biedt Plan B daarom een alternatief op zijn online platform. Het verzamelt activiteiten van zo veel mogelijk Brusselaars en Brusselse organisaties. Van openluchttheater en, tuinconcertjes tot parken vol poëzie. Maar ook een heleboel tips voor wie Brussel wil ontdekken op eigen kracht, zoals een vast aanbod van doe-het-zelfwandelingen, interessante museumtips en fietstochten naar alle hoeken van het gewest.

  BronAB
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie