More

  Zondag vertrekken de koppels op huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’

  Advertentie

  -

  In ‘Blind Getrouwd’ vertrekken de koppels zondag op huwelijksreis. Exotische bestemmingen, maar luieren wordt het niet voor de koppels. Verder ontdek Jonah wie hem ingeschreven heeft voor het programma.

  Jonah Hulselmans. Hij is misschien wel de meest zenuwachtige deelnemer van alle seizoenen van ‘Blind Getrouwd’. “Binnenin was het bijna een atoombom die ontplofte.” Op zondag 1 maart zijn de kijkers getuige van het vierde en laatste jawoord van dit seizoen, wanneer IT’er en bedrijfsleider Jonah in het huwelijksbootje stapt met Winnie, 28, site manager bij een pharmabedrijf, afkomstig uit Lier, en misschien wel de vrouw van zijn leven. Jonah heeft op zijn huwelijksfeest nog één belangrijke vraag. Niet voor Winnie deze keer, wel voor een voor hem nog onbekend individu. “Wie heeft mij hier eigenlijk voor ingeschreven? Want dat weet ik nog altijd niet”.

  Wie heeft Jonah ingeschreven voor ‘Blind Getrouwd’?

  Jonah werd zonder het te weten door iemand anders ingeschreven voor ‘Blind Getrouwd’. Hij polst al eens voorzichtig naar wie dat kan geweest zijn.

  “Niet gewoon op hun lui gat liggen”

  In de derde aflevering van ‘Blind Getrouwd’ vertrekken alle koppels ook op honeymoon. Experte Lotte Vanwezemael zoekt de kersverse stellen op om hen te vertellen waar de reis naartoe gaat. Eén ding verklappen we al: het worden exotische topbestemmingen. Maar Lotte licht nog meer tips van de sluier op: “Op de huwelijksreis zullen de koppels niet gewoon op hun lui gat liggen. Ik plan immers activiteiten in om hen dichter bij mekaar brengen aan de hand van een aantal liefdes- en bindingshormonen waarvan bewezen is dat mensen daardoor naar elkaar toe groeien. Er zijn een aantal hormonen die kunnen zorgen voor in eerste instantie aantrekkingskracht en verliefdheid, maar er zijn er ook enkele die kunnen zorgen voor het hechtingsstukje op langere termijn.”

  © VTM

  Blind Getrouwd, zondag om 19.55 bij VTM en op VTM GO

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer