Zondag start nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’: dit zie je in de eerste aflevering

© VTM

Wie wordt de man van Laura, de 27-jarige interieurarchitecte uit Turnhout? Die vraag zien de ‘Blind Getrouwd’-fans op zondag 16 februari in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen, beantwoord. Wordt het vertegenwoordiger Lothar (26, Puurs-Sint-Amands), process engineer Sonny (30, Antwerpen) of IT-consultant Jonah (30, Arendonk)? 

LEES OOK: Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen ‘Blind Getrouwd’

Laura hoopt in het stadhuis een man aan te treffen die sterk in zijn schoenen staat, klaar is voor het echte leven, graag tijd doorbrengt met zijn familie en die weet wat hij wil. Bedienen experten Gert Martin Hald, Wim Slabbinck, Lotte Vanwezemael, Filip Geelen en Sarah Hertens Laura op haar wenken, of slaat Cupido – amper 2 dagen na Valentijn – de bal mis?

Christophe & Nick

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen ook Christophe & Nick het blije nieuws van de experten: ze hebben een match gevonden voor hen! Vanaf dan gaat het snel. De vier deelnemers vertellen het spraakmakende nieuws aan hun familie en vrienden en openen de jacht op die gedroomde trouwjurk en dat perfecte kostuum. Getuigen worden gekozen, het gepieker is in gang gezet. Een vader maakt zich op om de toekomst van zijn dochter in de handen van een vreemde te leggen. Moeders hopen op een ideale schoonzoon. Voor de deelnemers het weten is het langverwachte moment daar: de aankomst in het stadhuis, waar de ene net geen doodsangsten uitstaat en waar de andere berust in zijn lot en vertrouwen heeft in wat komen zal. Of beter: in wie komen zal.

Start van ‘Blind Getrouwd’ op zondag 16 februari om 19.55 bij VTM

© VTM
Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in