Zombies overspoelden FACTS voor Vlaamse zombiefilm ‘Yummy’ met topcast

© 2019 FACTS

Met strompelende zombies en een auto vol ingewanden maakte A Team Productions, bekend van Patser en Torpedo, de trailer van de eerste Vlaamse zombie-film Yummy officieel wereldkundig. Na een wervelende invasieshow op het grote FACTS-podium kwam onder andere acteur Tom Audenaert (bekend van Hasta La Vista & De Luizenmoeder) het publiek toespreken.

De film klopt zich op de borst met een geweldige Vlaamse cast, met kleppers als Maaike Neuville (De Dag), Bart Hollanders (Call Boys), Clara Cleymans (De Ridder, ’40-’45) en de voornoemde Tom Audenaert. Voor wie sceptisch staat tegenover een ‘Vlaamse zombiefilm’: het is gek genoeg de sappige Vlaamse tongval en zinnen als ‘Ik heb net iemand hersenen zien eten’ die de zombiewereld griezelig dichtbij brengen.

De gloednieuwe trailer toont een verliefd koppel en een schoonmoeder die afreizen naar een goedkoop Oost-Europees ziekenhuis voor plastische chirurgie. Het vriendje vindt op een verlaten afdeling een vrouw, gemuilkorfd en vastgebonden op een operatietafel; het gevolg van een experimentele verjongingskuur. Hij bevrijdt haar, maar veroorzaakt zo de uitbraak van een virus dat dokters, patiënten én zijn schoonmoeder in bloeddorstige zombies verandert.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in