More

  Zo zien kerst- en nieuwjaarsavond eruit bij VTM: muziek en nieuw programma Frances Lefebure

  Advertentie

  -

  Nu we met z’n allen massaal thuis zullen zitten tijdens de feestdagen, heeft VTM versterkte eindejaarsprogrammatie in petto. Zo is er onder andere het nieuwe ‘Kerst met Ballen’ en een nieuw programma van Frances Lefebure.

  Het worden gekke weken. Waar er traditioneel tijdens de eindejaarsdagen veel buitenshuis gevierd wordt, zullen we dit jaar vooral thuis zitten in onze bubbel. VTM zorgt dan ook voor een heleboel eindejaarsprogramma’s. 

  Zo is er het gloednieuwe ‘Kerst met Ballen’, daarin wordt op woensdag 30 september een speciaal jaar op een gezellige manier afgesloten. Vier bekende Vlamingen, voor wie 2020 een bijzonder jaar was, verzamelen rond de kerstboom in een knus huis. Het viertal ontdekt pas ter plaatse met wie ze de avond doorbrengen. Ze hebben maar één opdracht: doen wat de kerstboom zegt. Die boom zal volhangen met kerstballen die een hele avond lang de bekende Vlamingen persoonlijke vragen, dilemma’s en uitdagingen voorleggen. 

  Ook Frances Lefebure heeft een nieuw programma klaar om het jaar mee af te sluiten, maar daarover volgt binnenkort meer nieuws.

  Oudejaarsavond

  Op 31 december zendt VTM de 20 muzikale hoogtepunten uit van het afgelopen jaar. Daarvoor gaan ze aan de slag met het VTM-archief, met programma’s zoals ‘The Masked Singer’, ‘The Voice’ en ‘Liefde voor Muziek’. De kijkers wuiven het jaar daarna definitief uit met de cast van ‘Wat Een Jaar!’, want wat een jaar is het geweest. Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel tellen samen af en zetten het nieuwe jaar feestelijk in. Nadien is er het concert ‘Boven de Wolken’ van Niels Destadsbader, met de mooiste momenten uit de show.

  Kerstgekte bij VTM 2

  Op kerst- en oudejaarsavond keren – hoe kan het ook anders – ‘Home Alone’ en ‘Home Alone 2’ terug. Verder is het ook elke dag kerst bij VTM 2. De zender zal heel wat premières en kerstfilms uitzenden. Op VTM 3 kan je tijdens de kerstvakantie terecht voor heel wat straffe films zoals de tv-première van ‘Girl’ ‘(23/12). Ook ‘Captain America: Civil War’ en ‘Die Hard’ zullen te zien zijn.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer