More

  Zo overleef je een tropisch Rock Werchter

  Advertentie

  -

  Een prachtige vierdaagse met de beste muziek van het moment. Rock Werchter maakt zich op voor een tropische editie! Hoe kan je bij deze exotische temperaturen overleven? Lees het hier.

  via GIPHY

  Smeren maar!

  Wie er niet als een (overheerlijke) gekookte kreeft wilt uitzien, kan zich beste insmeren met zonnebrandcrème. Maak van Rock Werchter een tweede Blankenberge strand en smeer iedereen in je buurt in.

  via GIPHY

  Let op: op het festival zijn geen verpakkingen van meer dan 100ml toegelaten.  

  Drink veel water

  Op een festival hoort bier, dat blijft zo. Jammer genoeg droogt alcohol je lichaam uit, wat niet ideaal is bij tropische temperaturen . Probeer af en toe wat water te drinken, alvorens je een dag van het festival mist in de EHBO-tent.

  Tip: er is drinkbaar water verkrijgbaar aan de sanitaire blokken, in het Festivalpark. Met één bon kan je ook een halve liter water halen aan de togen.

  via GIPHY

  Zoek de verkoeling op

  De organisatie heeft achteraan op het terrein een vernevelingssysteem geplaatst. Ook op talrijke plekken zijn verfrissingspunten met (niet-drinkbaar) water geplaatst. Perfecte plek voor een klein watergevecht, me dunkt.

  via GIPHY

  Koop een frisse tent

  Ook op het kampeerterrein zal het zwoegen en zweten zijn. Als je nog moet vertrekken en nog geen tent hebt, probeer dan uit te kijken naar een witte variant. Deze houdt het zonlicht buiten en houdt het binnen aangenaam koel en donker. ’s Ochtends (of eerder rond 12u) is het aangeraden om je tent open te zetten, voor een aangename bries.

  via GIPHY

  Rust overdag ook even uit

  via GIPHY
  Denk aan je eigen lichaam en probeer naast al dat feesten en dansen, af en toe ook eens uit te rusten. Het is niet aangeraden om de hele dag voor de Mainstage te kamperen. Op het festivalterrein vind je talrijke plekken om te chillen, maak hier gebruik van.

  via GIPHY

  Have fun and enjoy the festivals! #BeSafe

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer