More

  © VIERT

  Zo ging het nieuwe seizoen ‘Big Brother’ 2021 van start: twee nieuwe bewoners en luid snurkende kandidaat

  Gerelateerde artikels

  -

  Vanavond was het tijd voor de terugkeer van ‘Big Brother’. Acht deelnemers werden in het huis in Amsterdam opgesloten en zullen de komende 100 dagen geen contact hebben met de buitenwereld. Meteen ging het nieuwe seizoen van start met een verrassing: er zijn twee extra deelnemers die vannacht het huis zullen binnensluipen.

  Vier dagen zitten de kandidaten nu al in het ‘Big Brother’-huis. Sinds oudejaarsavond werden ze opgesloten en meteen bij binnenkomst riep Big Brother, kandidaat Yowi, bij zich in de dagboekkamer. De man kreeg een geheime missie uit: verdeel de bedden en geef iedereen een compliment om zijn of haar ogen. Het leverde de groep een fijne beloning op tijdens de eerste avond, waaronder champagne en de opening van de hot tub.

  De eerste nacht in het ‘Big Brother’-huis verliep rustig, al snurkte Vlaming Thomas het hele huis bijeen. Dat zorgde voor een eerste frustratie bij de kandidaten.

  Theo speelt open kaart

  Verder vielen ook de opvallende uitspraken van Theo op. Terwijl de meeste kandidaten nog voorzichtig zijn, houdt de Nederlander geen blad voor de mond. Tijdens het eerste gesprek met presentatoren Peter en Geraldine gaf Theo meteen zijn nominatievoorkeur al weg. Hij wil Ziko nomineren en dat nieuws kwam wel uit de lucht vallen.

  Twee extra kandidaten

  Al werd de echte eerste verrassing pas op het einde onthuld. Er zijn namelijk nog twee extra kandidaten: Els (57) en Nick (30). Zij zullen het huis moeten insluipen en op zoek gaan naar een geheime slaapkamer. Leer de nieuwe (en de oude) deelnemers beter kennen via dit artikel.

  © VIER
  © VIER

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie