More

  Zo check je of jouw concert in Ancienne Belgique doorgaat door het coronavirus

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Dinsdag maakte de Brusselse regering bekend om alle indoor bijeenkomsten van meer dan 1.000 mensen te verbieden. In de loop van de avond heeft concertzaal Ancienne Belgique bekendgemaakt, hoe men zal omgaan met de situatie.

  Met een capaciteit van zo’n 2000 personen is de Grote Zaal van Ancienne Belgique getroffen door de maatregelen tegen het coronavirus. Het zal tot eind maart voor AB niet mogelijk zijn om concerten tegen volle capaciteit te laten doorgaan. De zaal neemt daarom ook maatregelen.

  AB Salon, AB Club, AB BOX en AB Theater: gaan door

  De concertzaal beschikt over verschillende opstellingen, waar naargelang van de show de zaal groter of kleiner gemaakt kan worden. Zo gaan de concerten die in AB Box en AB Theater gepland zijn gewoon door. De capaciteit van de zaal ligt dan onder de 1000 personen. De concerten in AB Salon en AB Club hebben ook een kleinere capaciteit en gaan gewoon door.

  AB Grote Zaal, AB Ballroom en AB Flex: verplaatsing, annulatie of creatieve oplossing

  De situatie is anders wanneer een concert georganiseerd wordt in AB Grote Zaal, AB Ballroom en AB Flex, in dat geval ligt de capaciteit hoger. Ancienne Belgique zal in samenspraak met de entourage van de artiest op zoek gaan naar “een creatieve oplossing”, aldus een persbericht.

  Zo kunnen concerten mogelijk verplaats of geannuleerd worden. In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald. Verder is het ook mogelijk dat geplande concerten gespreid worden over 2 momenten om de capaciteit te verlagen of dat deze concerten doorgaan met een lagere bezettingsgraad. In elk van deze gevallen zullen ticketkopers en bezoekers persoonlijk verwittigd worden.

  Hoe weet ik in welke zaal mijn concert is?

  Zoek je concert op via de website van Ancienne Belgique. Onder de knop ‘koop tickets’ staat vermeld in welke zaal jouw concert doorgaat. Check regelmatig de website van AB voor de laatste stand van zaken.

  Alle informatie via abconcerts.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie