More

  Zijn de koppels uit ‘Blind Getrouwd’ klaar voor de volgende stap: samenwonen?

  Advertentie

  -

  De koppels uit ‘Blind Getrouwd’ genieten deze zondag van hun laatste dag op huwelijksreis. Daarbij breekt ook de volgende fase van hun huwelijk aan: het samenwonen. Hoe gaat het nu verder bij de koppels? Komt de verliefdheid eraan?

  De voorbije week volgden weer meer dan 1 miljoen fans de liefdesperikelen van Laura, Sonny, Tatiana, Lothar, Winnie, Jonah, Christophe en Nick. Op zondag 22 maart om 19.55 is Blind Getrouwd dan wel al aan haar zesde aflevering toe, in de realiteit zijn de koppels nog geen zes maar amper anderhalve week getrouwd. Ze genieten van hun laatste dag in Kenia, Bali, Thailand en Mexico en keren daarna terug naar België, waar de volgende fase hen opwacht: samenwonen in hun gezamenlijk appartement.

  Zo gaat het bij de koppels eraan toe

  Wanneer Tati en Lothar in Thailand op de boot zitten, duikt net een storm op: een slecht teken? Het koppel maakt de balans op van de moeilijke huwelijksreis. Vooraleer ze in Aalst hun appartement mogen ontdekken, hebben ze een afspraak met relatietherapeute Sarah Hertens om te bekijken hoe het nu verder moet.

  Sonny en Laura sluiten hun honeymoon af met een bezoek aan een tempel, waar ze hun huwelijk laten zegenen op traditionele Balinese wijze. “Niet dat ik daar per se in geloof, maar misschien is dat net wel dat duwtje in de rug dat we nodig hebben”, zegt Sonny. In Zoersel groeien Laura en hij echter al snel nog verder uit elkaar.

  © VTM

  Nick en Christophe ruilen het nachtleven van Isla Holbox in voor hun stulpje op het hippe Gentse Zuid. Antwerpenaar Nick wil een spoedcursus Gents en Christophe wil meteen indruk maken door te koken, nochtans niet zijn sterkste kant. Hun eerste keer in de keuken wordt meteen een onvergetelijke ervaring.

  Winnie gaat op bezoek in Jonahs hotel mama en papa, waar hij nog woont terwijl hij zijn eigen huis aan het verbouwen is. Het bezoek is meteen goed voor een nieuwe set onderbroeken voor in hun nieuwe appartement in Berchem. De twee spreken ook terug af met hun vrienden om verslag uit te brengen van de huwelijksreis.

  Aflevering 6 van ‘Blind Getrouwd’ op zondag 22 maart 2020 om 19.55

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer