More

  Zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd’: de inschrijvingen zijn geopend

  Advertentie

  -

  Op zoek naar de ware liefde op basis van een vragenlijst opgesteld door een heleboel experts? Niet bang om je leven te delen op televisie? Dan is het tijd om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen van VTM-programma ‘Blind Getrouwd’.

  Ben je al een tijdje op zoek naar jouw prins of prinses op het witte paard? Ben je niet bang van een blind date en sta je open om de zoektocht naar liefde op televisie te delen? Dan kan je jezelf nu al inschrijven voor het zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

  Zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd’

  In het VTM-programma worden singles aan elkaar gekoppeld op basis van het advies van een wetenschappelijk panel. Het programma slaat alles over wat aan een huwelijk voorafgaat, want je ziet je perfecte man of vrouw pas in het stadhuis, op jouw huwelijk. Het zesde seizoen van de reeks werd nog niet officieel aangekondigd, maar aangezien de inschrijvingen geopend zijn en het programma zondagavond een heleboel kijkers kan lokken, lijkt dat een formaliteit.

  Voorwaarden zijn er amper. Zo moet je minstens 25 jaar oud zijn én uiteraard single zijn. Cameraschuw mag je zeker ook niet zijn, maar verder zorgt VTM voor een schitterend huwelijksfeest, outfits en een exotische huwelijksreis. Helemaal overtuigd? Schrijf je dan in via de onderstaande link en wie weet zien we jou en je kersverse echtgeno(o)t(e) in 2021 op het scherm.

  Inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ kan via deze link.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer