More

  Zaterdag en combitickets Couleur Café 2022 uitverkocht

  © Couleur Café / Leen

  Zaterdag en combitickets Couleur Café 2022 uitverkocht

  -

  Met nog een week te gaan tot Couleur Café 2022 kan het festival uitpakken met een geslaagde ticketverkoop. Zowel de combitickets, als de zaterdagtickets zijn uitverkocht.

  Couleur Café 2022 belooft een topeditie te worden. Het festival pakt dit jaar onder meer uit met Zwangere Guy, Shaggy, Nathy Peluso en STIKSTOF. De combi- en campingtickets die waren al lang de deur uit, maar nu zijn ook de zaterdagtickets uitverkocht. Voor vrijdag en zondag zijn nog wel tickets verkrijgbaar. Ook groeptickets (voor 10 personen) zijn nog te koop. Voor het weer moet je het festival niet links laten liggen, want ook de weergoden lijken het festival gunstig gezind. Komend weekend zouden de temperaturen rond de 21 graden moeten cirkelen. Perfect festivalweer dus!

  Zoveel meer dan muziek

  Het festival is niet alleen een spektakel voor het oog en oor, maar ook de smaakpapillen worden op het festival verwend. Zo kan je dit jaar terecht bij tientallen foodtrucks en festivals om heerlijke én betaalbare maaltijden te proeven. Onder meer de Brusseleirs van Bia mara – met hun overheerlijke fish streetfood – en de Midden-Oosterse eetbar Pois Chiche zullen op het festival te vinden zijn.

  Koop nu de allerlaatste tickets voor Couleur Café 2022. Tickets & info: couleurcafe.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie