More

  Zara Larsson kondigt nieuwe tour aan, en houdt halt in België

  Advertentie

  -

  Het is al een tijdje geleden maar de Zweedse popster Zara Larsson kondigde vandaag haar nieuwe ‘Venus Tour’ aan.

  De zangeres, onder andere bekend van de hits als ‘Lush Life’, ‘Uncover’ en ‘Ruin My Life’, kondigt nu haar nieuwe album aan met bijhorende tour. Op 25 februari 2024 staat ze op het Belgische podium in de Ancienne Belgique in Brussel. Deze zomer stond ze nog op het ‘Nostalgie Beach Festival’ in Nieuwpoort, waar ze een spetterende performance neerzette.

  Het succes van Zara begon in 2008, toen ze de TV4 talentenjacht ‘Talang 2008’ won, de Zweedse versie van ‘Belgiums Got Talent’. In 2013 scoorde ze haar eerste hit met ‘Uncover’ waarbij de Youtube-video meer dan 385 miljoen keer bekeken is. Daarna ging het in stijgende lijn voor de Zweedse ze scoorde onder andere hits met Clean Bandit, David Guetta en Alesso. Gedurende haar carrière kreeg ze meerdere awards en nominaties bij de Zweedse Grammy’s, de BRIT Awards en de MTV EMA’s.

  Het nieuwe album van Zara Larsson wordt gelanceerd op 9 februari 2024. Het album zal alvast de nummers ‘Can’t Tame Her’, ‘End of Time’ en ‘On My Love’ bevatten, naar de andere nieuwe songs is het voorlopig nog gissen. Wij zijn alvast benieuwd!

  Info en tickets via https://nl.livenation.be/show/1443598/zara-larsson/brussels/2024-02-25/nl

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer