More

  Yves Paquet klinkt warm, nostalgisch en aanstekelijk op single ‘Cycles’

  Yves Paquet klinkt warm, nostalgisch en aanstekelijk op single ‘Cycles’

  -

  Yves Paquet was finalist bij de Nieuwe Lichting 2018 en brengt de laatste maanden opnieuw nieuwe muziek uit. Zijn nieuwste single Cycles is onze Must Discover.

  Na de finale van de Nieuwe Lichting 2018 ging het hard voor Yves Paquet. Met song ‘Mein Stadt’ veroverde hij eerder al tal van harten. Iets wat de nachtraven van The Subs ook opviel, want zij maakten met hem ‘UFO’. Paquet, die Duitstalig werd opgevoed en Braziliaanse roots heeft, bracht enkele maanden geleden singles 25-28 en Flow uit. Twee catchy popsong waarmee hij ons wist te verrassen. 

  Met Cycles bewandelt Paquet het pad dat hij eerder al met Flow bewandelde. Het klinkt opnieuw nostalgisch, warm en aanstekelijk. De song symboliseert voor Yves een nieuw begin als artiest. De song gaat over de dingen des levens die groter zijn dan de zaken waarmee we op dagdagelijkse basis mee worstelen. Om het te overwinnen, moeten we blijven doorgaan en in beweging blijven. De song werd trouwens ook opgeleukt door de fantastische Britse brassband Haggis Band. Op 2 april verschijnt het debuutalbum Every Now And Then van Yves Paquet.

  Ontdek de nieuwste muziek via onze Must Discover-afspeellijst. 

  Check single ‘Cycles’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie