More

  ‘Yummy’ van Justin Bieber toch niet zó yummy

  Advertentie

  -

  ‘Yummy’ is de langverwachte nieuwe single van Justin Bieber, bekend van zijn hit ‘Baby’. We wachtten al op een nieuw nummer sinds zijn laatste soloalbum ‘Purpose’, geleden van 2015. 5 jaar lang zitten fans dus al op hun honger, totdat begin januari (eindelijk!) dit nummer werd uitgebracht.

  Op 4 januari werd ook de officiële videoclip voor dit nummer gereleased op Youtube. In deze clip zie je de Canadese popster in een wel zeer matching ensemble: boven zijn roze sweater prijkt een al even roze bos haar en we weten niet hoe hij het doet, maar zelfs dit staat hem. Naast dit opmerkelijke feit is het voor ons helaas niet echt duidelijk waar de videoclip nu eigenlijk om draait. Ook blijkt het niet het beste idee om hem te kijken als je snel duizelig wordt. Kort gezegd is het een mix van vreemde effecten, passages en personages.

  Dan: het lied. We zijn bang dat we ook niet erg goed begrijpen waar het liedje nu juist over gaat. Ook is de tekst enorm eentonig en valt Justin wel erg vaak in herhaling. Gelukkig gaat het nummer wel vergezeld van een zeer aanstekelijk deuntje. Het idee doet wat denken aan ‘Lolly’, maar voor de rest lijkt het in niets op wat we van hem gewend zijn. Hij lijkt dus te streven naar verandering, maar of deze nu goed of slecht is… Daar laten we jullie zélf over beslissen!

  Ons kan het nummer alvast niét echt bekoren. Anders is, wat ons betreft alvast, dan toch niet altijd beter. Toch werden we even blij van Justin in een tanktop die zijn beste dansmoves bovenhaalt.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer