More

  © Netflix

  ‘You’ seizoen 3 verschijnt in oktober op Netflix

  -

  You keert vanaf 15 oktober terug met seizoen 3. Het was al sinds eind 2019 wachten op een nieuw seizoen van de serie rond Joe Goldberg. Netflix lost ook meteen een eerste spoiler.

  De serie rond de knotsgekke Joe Goldberg, die instant verliefd wordt en obsessief alles doet voor de liefde, telt momenteel twee seizoenen. Na de romance met Guinevere Beck (seizoen 1) en Love Quinn (seizoen 2) leek Joe op het einde van het tweede seizoen een nieuwe geliefde op het oog te hebben.

  Na zich, op het einde van seizoen 2, flink in de nesten gewerkt te hebben, lijkt de rust weergekeerd voor Joe. Al is dat vermoedelijk niet van lange duur. Ook in het derde seizoen van de reeks keert Love (Victoria Pedretti) terug, maar ook drie nieuwe personages zullen hun opwachting maken in de reeks. Shalita Grant, Travis Van Winkle en Scott Speedman vervoegen de cast in seizoen 3.

  Spoiler-alert: lees niet verder als je seizoen 2 nog moet bekeijken

  Samen met de releasedatum, onthult Netflix een interessant detail. Zo zien we in de datumaankondiging dat Love daadwerkelijk zwanger is. Daar was aan het einde van seizoen 2 nog twijfel over. In de aankondiging zien we Joe een cake maken, waarna hij de naam en het geslacht van zijn kind onthult. Het wordt een jongetje: Henry.

  Het derde seizoen van You verschijnt op 15 oktober exclusief bij Netflix.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie