More

  Yong Yello in 2022 naar De Roma, Antwerpen: tickets vanaf dinsdag

  Yong Yello in 2022 naar De Roma, Antwerpen: tickets vanaf dinsdag

  -

  Als je het ons vraagt is Yong Yello een van de grote revelaties van 2021. Nadat zijn show – die komende week gepland stond – in AB afgelast is, krijg je een nieuwe kans in 2022 om de Antwerpenaar aan het werk te zien.

  Producer Yong Yello werkte eerder al voor Noémie Wolfs en Glints, maar dit jaar bracht hij bij PIAS zijn eerste eigen album uit. Het werd een plaat in het Antwerps over Marcel, een man met vele tekortkomingen die een droevig lot tegemoet gaat. De releaseshow van de, in Trix, plaat bekroonden we met vier sterren. En nog maar net sleepte hij z’n eerste nominatie voor de MIA’s binnen in de categorie ‘beste hip hop / r&b’.

  Normaal gesproken had Yong Yello op 11 december in Ancienne Belgique gestaan, maar door de gewijzigde coronamaatregelen is dat niet meer mogelijk. Gelukkig kan je herkansen op zaterdag 2 april in thuisstad Antwerpen. Dan speelt hij in De Roma. De ticketverkoop start op dinsdag 7 december om 10 uur via www.livenation.be.

  Lees ook: INTERVIEW | Yong Yello over debuut ‘Marcel & Het Magnetisme Van De Goot’: “Het is een verpersoonlijking van mannelijke voorbeelden die ik in mijn leven heb gehad”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie