More

  Yokan is klaar voor het vervolg met nieuwe single ‘Best served cold’

  Advertentie

  -

  Yokan is klaar voor een nieuw hoofdstuk. De band heeft een nieuwe bezetting en een heleboel nieuw materiaal klaar. Single Best served cold is het eerste voorproefje van een nieuwe ep. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  Twee jaar na hun debuut ep Together is Yokan terug met nieuwe muziek. De Gentse band werkte de afgelopen jaren hard aan hun start en stonden onder meer op Maanrock en Student Kick-Off. Hun grootste wapenfeit is ongetwijfeld de bekroning als publieksfavoriet op de finale van de Humo’s Rock Rally 2020. Al was het de afgelopen twee jaren opvallend stil rond de band. Gelukkig maakten ze van de tijd gebruik om de bandbezetting te vernieuwen en om aan nieuwe muziek te werken. Vandaag maken ze hun terugkeer met single Best served cold.

  De single is de voorloper van een gloednieuwe ep. Op Best served cold klinken ze radiovriendelijker, volwassener en grootser dan ooit. In de song zingt frontman Tibor Pokuta over de ongemakkelijke stilte na een zweterige vrijpartij. Het onzekere gevoel over de toekomst van de liefdesverhouding. Als het van de ene partij afhangt zal er van een vervolg geen sprake zijn. Van zodra ze uit de kleren gaan, wordt er al gedacht aan de volgende in rij. Yokan is klaar voor de doorbraak: die zal er hoe dan ook aankomen.

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer