More

  Years & Years is voortaan soloproject, ontdek retro-pop single ‘Starstruck’

  Advertentie

  -

  Years & Years is terug! Al gaat Olly Alexander voortaan solo door het leven, zonder de hulp van bandleden Mikey Goldsworthy en Emre Türkmen. Zij stappen uit het project. Single Starstruck is onze NXTPOP Must Discover.

  Sinds de bekroning als BBC Sound Of 2015 is Years & Years uitgegroeid tot een gevestigde waarde uit het Verenigd Koninkrijk. Met hun debuut Communion deden ze tal van harten sneller slaan. Ook met opvolger Palo Santo zagen ze zowat iedere concertzaal en ieder festival. Zo waren ze, in ons land, te zien in in de Lotto Arena en op Rock Werchter. Frontman Olly Alexander acteerde onlangs ook nog in Channel 4/HBO reeks It’s A Sin over de HIV/AIDS-crisis in de jaren 80.

  Met nieuwe single Starstruck maakt Years & Years zijn comeback, het is de eerste single die Olly Alexander zonder bandleden Mikey Goldsworthy en Emre Türkmen uitbrengt. Zij kondigden in maart hun vertrek uit de band aan. Voortaan is Years & Years dus een soloproject, al blijft de muziek even vertrouwd klinken. De song is een vrolijk popanthem met een retrokantje, die ons doet denken aan Dua Lipa’s Future Nostalgia. Al mag dat ook niet verbazen, want Clarence Coffee Jr. – de man achter tal van hits van Dua Lipa – schreef mee aan Starstruck.

  Check single ‘Starstruck’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer