More

  Xbox Series S kopen? Nu superdeal met veel korting bij Bol.com in België en Nederland

  Xbox Series S kopen? Nu superdeal met veel korting bij Bol.com in België en Nederland

  -

  Ben je op zoek naar een nieuwe spelconsole? Dat kan je tegenwoordig kiezen voor de Sony PlayStation 5 of de Xbox Series S of X. Bol.com heeft nu een superdeal met de Xbox Series S.

  Het is al een tijdje moeilijk om een nieuwe spelconsole te pakken te krijgen. Zowel de PS5 als de Xbox Series X worden maar met mondjesmaat geleverd. Bij Bol.com kan je nu een superdeal doen met de Xbox Series S. Dat is het kleinere broertje van de Xbox Series X. De instapconsole van de nieuwste generatie is een sterke console waarop je de nieuwste games kan spelen.

  Koop de Xbox Series S nu bij Bol.com aan 269 euro (aff.)

  In ruil voor een goedkopere prijs moet je het wel doen met een minder krachtige GPU en een lagere resolutie. Zo kan je games niet in 4K spelen, maar wel in 1440p. Dat is net iets beter dan Full HD. Al kan de Xbox de resolutie wel upscalen tot in 4K. Net zoals de PS5 Digital Edition heeft de Xbox Series S trouwens geen cd-speler en worden alle games digitaal opgeslagen.

  Wie niet op zoek is naar de krachtigste gameprestaties of net iets minder budget heeft, kan dus perfect terecht bij de Xbox Series S. Je krijgt erg veel waar voor je geld en zeker wanneer je niet de nieuwste en beste televisie hebt, boet je maar weinig in op je game ervaring. Je zal nog steeds een grote stap vooruit maken in vergelijking met je PS4 of oude Xbox.

  Superdeal bij Bol.com

  Er is bovendien extra goed nieuws, want Bol.com verkoopt de Xbox Series S tijdelijk aan een verlaagde prijs. Je kan de Series S voor amper 269 euro (aff.) op de kop tikken. Dat is 29 euro onder de adviesprijs van 299 euro. Met het uitgespaarde geld kan je twee maand een Xbox Game Pass kopen (aff.). Een dubbel winst dus!

  Koop de Xbox Series S nu bij Bol.com aan 269 euro (aff.)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer