More

  Word jij onze nieuwe hoofdredacteur?

  Word jij onze nieuwe hoofdredacteur?

  -

  Aan alle mooie liedjes komt een einde, want vanaf september nemen we afscheid van onze hoofdredacteur. Dat betekent dat we op zoek gaan naar een nieuwe hoofdredacteur/-trice. En dat kan jij worden!

  Ben jij enthousiast, ambitieus en bovendien bezeten door film, televisie, muziek en alles wat met popcult te maken heeft? Kan jij NXTPOP op wieltjes laten draaien? Ben jij een goeie organisator en kan jij een team van vrijwilligers mee op sleeptouw nemen? Durf je het aan om je eigen strategie en krijtlijnen uit te zetten? Heb jij hét idee waar NXTPOP naartoe moet gaan? Dan ben jij onze geschikte kandidaat.

  Als vrijwillig hoofdredacteur krijg je de kans om jouw ideeën om te zetten in de praktijk. Je krijgt er een fantastisch netwerk in de muziek- en filmsector voor cadeau. Je werkt samen met onze partners en krijgt de verantwoordelijkheid over de content op NXTPOP. Bovendien is het een niet te onderschatten ervaring in de praktijk en kan je ermee uitpakken op jouw cv. Het is geen garantie op succes, maar onze ex-vrijwilligers zijn momenteel aan de slag bij grote mediagroepen. Grijp je kans en verras ons met jouw talent!

  Interesse? Vul dan dit formulier in.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie