More

  ‘Womba’, dat is ongegeneerd dansen op nieuwe single Faces On TV

  Advertentie

  -

  Hij is terug! Faces On TV bracht vandaag nieuwe single ‘Womba’ uit. De opvallend dansbare single gaat vergezeld van een 80’s videoclip, die je zo het weekend doet induiken. Womba! 

  Faces On TV is het project van Jasper Maekelberg, dat is de man achter zo goed als iedere succesvolle Belgische release van de laatste jaren. Zo produceerde Maekelberg reeds voor Balthazar, J. Bernardt, Tsar B en Sylvie Kreusch. Noem maar op én Maekelberg heeft er bijna steeds iets mee te maken. In 2018 bracht de man zijn debuut langspeler ‘Night Funeral’ uit.

  Het was van afgelopen jaar geleden dat we nieuwe muziek kregen van Faces On TV. Nu is het project helemaal terug met het funky ‘Womba’. De song toont een opvallend, vrolijke kant van Maekelberg. Een groovy baslijn die in combinatie met Maekelbergs stem voor een verrukkelijke song zorgen. Een losbandige uitnodiging om ongegeneerd te dansen.

  Solo op tour

  Deze lente zal Maekelberg solo op tour gaan. Zo ontdekte hij tijdens een tour met Balthazar, dat hij ook met een kleine set-up veel kan bereiken. Denk aan congas, loop stations en synths. Een niet te missen show, dat zagen we eerder al in Depot.

  Maart 20 Musikcafeen – Copenhagen (DK)
  Maart 21 Nochtwache – Hamburg (DE)
  Maart 22 Musik & Frieden – Berlin (DE)
  Maart 23 Café V Lese – Prague (CZ)
  Maart 26 Salzhaus – Winterthur (CH)
  Maart 28 Parterre One – Basel (CH)
  April 11 Melkweg – Amsterdam (NL)
  April 29 Vooruit – Ghent (BE)
  April 30 Trix – Antwerp (BE)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer