More

  © VTM

  Wolf, Libelle, Duiveltje, Duiker, Aap, Otter, Koningin en Monster: dit zijn de kostuums uit ‘The Masked Singer’

  -

  Vrijdag start ‘The Masked Singer’ op VTM. In de show verschuilen acht bekende gezichten zich tijdens de zangshow achter een theatraal kostuum. De opdracht: zo lang mogelijk hun identiteit verborgen houden. Ontdek welke figureren er te zien zijn.

  Vanaf vrijdag kan je op VTM kijken naar ‘The Masked Singer’. Daarin gaan acht bekend figuren de uitdaging aan om in vermomming te zingen en hun identiteit zo lang mogelijk geheim te houden. Een driekoppig panel bestaande uit Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker gaat op zoek naar de ware identiteit van de figureren.

  De kostuums zelf zijn van wereldklasse en werden ontworpen door de Amerikaanse Emmy-winnares Marina Toybina.Het gewicht van de kostuums varieert sterk. Libelle is het lichtste kostuum en weegt zo’n 3 kg. Koningin is met 12 kg het zwaarste kostuum. Aan de kostuums zelf valt weinig af te leiden omdat de ogen van de Masked Singers zelden op ooghoogte van het kostuum zitten. Vaak kijken ze door – langs de buitenkant onzichtbaar – kijkgaas. 

  Wolf

  © VTM

  Libelle

  © VTM

  Koningin

  © VTM

  Duiveltje

  © VTM

  Duiker

  © VTM

  Aap

  © VTM

  Otter

  © VTM

  Monster

  © VTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie