Wij hebben nieuws!

Beste lezers,

Zoals U reeds kunt zien, zit dagelijksvanalles.be in een nieuw kleedje. Na een uitgebreid (maar vruchtbaar) zomerreces zijn we er vanaf 2 oktober weer vernieuwd bij. We hebben ook een nieuwe doelstelling: een mediaplatform te worden voor jongeren tussen 16 en 24 jaar. Niet getreurd ouderen: onze website staat nog steeds open voor iedereen (meer daarover hieronder).

Wat is er vernieuwd?

Het eerste en meest opvallende is het websiteplatform. Reeds geruime tijd stootten we steeds aan tegen de mogelijkheden van ons oud websiteplatform. Daarom waren we steeds sinds geruime tijd bezig met het voorbereiden van een platform. We zijn er alvast heel blij mee, maar we zijn ook benieuwd wat jij ervan vindt: suggesties zijn steeds welkom via info@dagelijksvanalles.be of via ons contactformulier onderaan.

‘Langere termijn: videocontent.’

Het tweede wat we ook vernieuwen is de content. Dagelijksvanalles.be wilt een media-, nieuws-, en cultuurplatform worden voor jongeren tussen 16 en 24 jaar. Dat betekent content gericht op deze doelgroep en op langere termijn ook een aanwezigheid m.b.t. videocontent. Al deze veranderingen kosten uiteraard tijd, maar we doen ons best om deze zo snel mogelijk te implementeren.

‘Boeiende content rond muziek, film, televisie, reizen en humor.’

De komende weken kan je van ons boeiende content verwachten rond muziek, film, televisie of cultuur tout court. Ook voor reisideeën of humoristische content zit je bij ons goed. Uiteraard vind je het belangrijkste nieuws steeds ook op dagelijksvanalles.be.

Uw hulp / suggesties zijn welkom!

Natuurlijk zijn we niets zonder jullie: de lezers. Daarom vragen we ook om ons zoveel mogelijk te helpen, zodat we schrijven wat jullie willen lezen. Zijn er dingen die je je absoluut afvraagt? Dingen die absoluut onderzocht moeten worden? Of ken jij een leuke band die iedereen moet kennen? Alle hulp en suggesties zijn welkom via info@dagelijksvanalles.be, via Facebook of via Twitter.

Groeten,

Het dagelijksvanalles.be-team.

 

 

Volg voor meer