More

  Welkom.

  Exact vier jaar na de lancering van Dagelijksvanalles.be, het initiatief rond Belgische muziek, concertrecensies, film &televisie, evolueert de nieuwswebsite met vrijwilligerswerking door met een nieuwe naam en een nieuwe missie.
  Onder nieuwe naam NXTPOP zal het platform berichtgeving brengen rond populaire cultuur: muziek, concerten, festivals, film & televisie, tech en gaming.

  Door vrijwilligers

  Journalistiek is iets wat je al doende leert. Dat is het buikgevoel om de juiste vragen te stellen. Het talent om een nieuwsfeit te ontdekken voor iedereen het te weten komt. De gave om een stukje zinnenprikkelende muziek om te zetten in een minstens even sterk artikel. Of gewoonweg je opinie te delen over iets waar je anders over denkt.

  Daarom bestaat NXTPOP. Om jongeren, journalisten in spé, nieuwsfreaks, fotografen en videografen, zowel jong als oud hun verhaal te laten vertellen en hun passie na te jagen. Zodanig dat ze de nodige ruimte hebben om te groeien als journalist. Want hier krijg je ook een andere stem te horen, een andere kijk op de feiten. De stem van de jeugd. Ons team bestaat uit een jonge boel enthousiastelingen, voornamelijk studenten. Geen professionele journalisten. Geen grote mediagroepen. Gewoon het journalistieke buikgevoel. Wil jij erbij horen? Klik dan hier.

  Lees het persbericht naar aanleiding van de start van NXTPOP.be.