More

  Wie wint de tweede proef in ‘Expeditie Robinson’: team België of team Nederland?

  Advertentie

  -

  Het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ is afgelopen week helemaal losgebarsten. Aïcha kreeg de meeste stemmen, maar moest niet naar huis. 

  De beslissing bij de eerste eliminatie was duidelijk. De leden van Kamp Noord vergelijken hun keuze en keren terug naar hun eiland. Maar waar ze dachten Aïcha naar huis te hebben gestuurd, pakt het anders uit. Een nieuw onderdeel van Expeditie Robinson zou wel eens alles door elkaar kunnen schudden.

  Expeditie Robinson is geen vakantie op een tropisch eiland

  We zijn nu enkele dagen ver, maar zit iedereen hier wel op zijn plaats? Sommigen blijken het vuur maken nog niet onder de knie te hebben. Anderen frustreren hun groep of lijken zich niet bezig te houden met rantsoeneren. Expeditie Robinson is geen vakantie, iedereen moet opletten.

  De tweede immuniteitsproef laat niet op zich wachten. De Belgen gaan na twee overwinningen vol overtuiging de uitdaging aan, maar is dit hoogmoed of een terechte ingesteldheid? Misschien vindt Kamp Noord zijn tweede adem? Gaat het trouwens niet allemaal wat te vlot tijdens Expeditie Robinson dit jaar? Blessures liggen altijd op de loer.

  Na de tweede proef volgt het nieuwe kampvuurmoment. De keuze voor de eliminatie vindt plaats in een bijna grimmige sfeer. Wie moet je nog geloven? ‘Iedereen is een roddelaar,’ horen we.

  Expeditie Robinson – donderdag om 20u35 bij VIER

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer