Wie kiest Marianne tijdens vervroegd keuzemoment in ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’, maandag op VTM?

© VTM

© VTM

Een zoektocht naar liefde in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ is ook eentje van afscheid nemen. Zo beslist een emotionele Marianne in de aflevering van maandag over het lot van haar mannen. Afgelopen week besloot Victor om Silke naar huis te sturen, bij boer Gerard besloot Daphné om zelf afscheid te nemen. 

Een emotionele Marianne in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op maandag 11 november. Achter de rug om van Remco en Ryan belt ze naar Dina Tersago. De spanning tussen de twee mannen de voorbije dagen, werd haar te veel. Zij zijn met verstomming geslagen wanneer Dina opduikt en voelen de grond onder hun voeten heet worden, want één van hen beiden moet vertrekken om de rust terug te brengen op de husky farm. Wie mag wel mee op romantische trip?

© VTM
© VTM

In Bulgarije leidt Victors roadtrip Jilly en Rani naar het immens grote domein van zijn nonkel Vincent, die hem al van in het begin van dit avontuur steunde door o.a. mee de brieven te lezen. Vincent neemt de tijd om met zijn petekind te praten over zijn eventuele gevoelens. De dames besluiten zelf de koe bij de horens te vatten.

En Stephan heeft nog steeds drie vrouwen op logement in Canada. Hij merkt dat Evelien zich afzijdig houdt en wil tijdens een avondje uit in de pub in Wilwood weten wat er aan de hand is.

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, maandag 11 november om 20.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in