More

  West-Vlaming Chillow lanceert nieuwe single ‘Dichter’

  Advertentie

  -

  Het is vrijdag, dat betekent een heleboel nieuwe singles. Een lied die je vandaag zeker gehoord moet hebben, is Dichter van de West-Vlaamse neo-soul zanger Chillow. Verwacht je aan een mix van soul, hiphop, jazz en een portie liefde. 

  West-Vlaams is hip, dat bewijzen Brihang, de Ertebrekers en Filip Kowlier keer op keer. Toch is er nog voldoende plaats voor nieuw talent. Dat nieuw talent kan wel eens Chillow zijn. De 36-jarige zanger/producer werkte in het verleden samen met de Amerikaanse hiphoplegende El Da Sensei, maar nu is zijn moment aangebroken om solo te gaan.

  Vlak voordat coronacrisis uitbrak, besloot hij een West-Vlaamse soloplaat te maken. Enkele singles kwamen al uit, waaronder Slapeloas en Gin Zin die erg goed ontvangen werd en smaakte naar meer.

  En of die verwachtingen zijn ingelost! Zijn nieuwe single Dichter gaat over de twijfels in een relatie, maar waarbij de ene persoon nog wilt vechten voor de liefde en hoopt op beterschap. Het is het perfecte voorsmaakje op zijn debuutalbum Pauze dat over twee weken uitkomt. In dat album omarmt de West-Vlaming zijn taal helemaal. Het album neemt je mee op zweverige tonen en de teksten zet je tot nadenken over het leven.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer