More

  Werkt The Weeknd aan nieuwe muziek? Vreemde berichten hinten naar nieuw album

  © The Weeknd

  Werkt The Weeknd aan nieuwe muziek? Vreemde berichten hinten naar nieuw album

  -

  De Canadese zanger The Weeknd komt mogelijk sneller dan verwacht met nieuw materiaal. Zijn succesalbum After Hours verscheen in maart 2020, maar op sociale teaset de man naar nieuwe muziek.

  Zal The Weeknd binnenkort nieuwe muziek uitbrengen? Door verschillende berichten op sociale media geloven fans, dat de Canadese zanger binnenkort nieuwe muziek of een nieuw album zal uitbrengen. Zo plaatste hij afgelopen week verschillende GIFs online die verwijzen naar slapeloosheid of insomnia, maar hij ging nog een stap verder.

  Zo schreef hij op dinsdag “what is real?”, “nothing’s ever random”, “it’s the night-time that matters…“, “now just piecing it all together… it’s so beautiful”, maar ook “made so much magic in the small quarantined room”. De aankondigen lijken dan ook te hinten naar nieuwe muziek. Daarboven vertelde de zanger eerder al aan Rolling Stone dat hij “mogelijk een nieuw album klaar heeft tegen dat de quarantaine voorbij is”. Zo zou het dus kunnen dat The Weeknd binnenkort een nieuwe ep uitbrengt, maar het lijkt – door de hints – aannemelijker dat hij een tweede deel van After Hours klaar heeft.

   

  After Hours Tour

  De mogelijk release van de nieuwe muziek komt op een vreemd moment voor The Weeknd. Hij heeft namelijk nog niet kunnen optreden met het in 2020 uitgebrachte After Hours. De tournee werd al meermaals uitgesteld door de pandemie en staat pas gepland voor 2022. In het najaar van 2022 zou The Weeknd naar Europa komen, met onder andere shows in het Sportpaleis en de Amsterdamse Ziggo Dome.

  Al zou het niet de eerste keer zijn, dat een artiest met twee album tegelijkertijd op tournee gaat. Ook Ariana Grande deed dat eerder al in 2019. Met haar Sweetener World Tour stelde ze haar vierde en vijfde album in één show voor.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie