More

  Weet je niet wat te kijken op Netflix? Dankzij deze tip weet je altijd een goede serie of film te vinden!

  Advertentie

  -

  Het overkomt ons allemaal wel is. Desondanks dat Netflix zo’n groot aanbod aan films en series heeft, weten we soms niet wat te kiezen. Nu is daar gelukkig een oplossing voor, wij vonden een website die je helpt in je keuze. 

  Bol van films, series en documentaires staat Netflix. Soms is het daardoor bijna onmogelijk om nog door de bomen het bos te zien. Eindeloos scrollen of toch maar diezelfde favoriete film of serie opnieuw opzetten of je doodergeren aan dé slechtste film of serie ooit. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Op de website www.whatthehellshouldiwatchonnetflix.comkan je vanaf nu terecht voor de beste tips.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Hoe werkt de website? Wel eerst moet je selecteren waar je naar op zoek bent: een film, serie of een random keuze. Op basis van je keuze krijg je een reeks aan genres te zien, gaande van actie tot drama. Eens je een keuze gemaakt hebt schotelt de website jou een tip voor. Wij deden even de test en kregen enkele sterke tips voorgeschoteld. De website weet steeds verrassende en goede keuzes naar voren te schuiven. Doe de test en probeer het even zelf! Even opletten: niet alle titels zijn in ons land te bekijken.

  Probeer het zelf uit via www.whatthehellshouldiwatchonnetflix.com.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer