More

  WEDSTRIJD LAST-MINUTE: Win tickets voor albumvoorstelling Tine Reymer in Ancienne Belgique, AB

  Advertentie

  -

  Tine Reymer die (her)ken je ongetwijfeld van verschillende Vlaamse televisieseries en films, zoals ‘Salamander’ en ‘De Premier’. Naast haar acteerwerk is ook muziek een belangrijke pijler in haar leven. Op 17 december stelt ze haar nieuwe album ‘Rebel Heart’ voor in de AB Club. Wij geven daar duotickets voor weg.

  Wij zijn al fan van Tine Reymer sinds eind jaren ’90, bij het horen van de perfecte pop die ze samen met Tom Pintens maakte bij Flowers for Breakfast. Ook haar rol bij het mambocollectief El Tattoo del Tigre (goed voor menig uitverkochte AB) was haar op het lijf geschreven en met haar all female band Billie King pakte ze eveneens het AB-podium in.
  En nu is er REYMER.

  Het is haar meest uitgepuurde, meest persoonlijke en meest doorleefde project so far. Haar stem klinkt beter dan ooit. De instrumentatie is spaarzaam. Het uitgangspunt is pop, maar dan tijdloos en met een vleugje Americana. Beluister maar eens de ‘pop noir’ single ‘Secret’. Voor de productie van album ‘Rebel Heart’ werkte ze samen met Tom Pintens (Het Zesde Metaal, Tamino,..) die als muzikant ook deel uitmaakt van Reymers liveband, naast Aarich Jespers (The Colorist Orchestra, Melanie De Biasio) en Pieter Van Buyten (Flip Kowlier).

  Win tickets

  Wij mogen, bij wijze van vroeg kerstgeschenk, duotickets weggeven voor de show van REYMER op dinsdag 17 december in Ancienne Belgique, AB Club. Deelnemen doe je door hier te klikken.

  Wil je zeker zijn dat je erbij kan zijn? Tickets voor de show zijn nog steeds verkrijgbaar via abconcerts.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer