More

  We zijn blij met nieuwe single ‘Blij’ van Baz (ft. WIM)

  -

  Hij verdween van het podium om achter de schermen te werken. Vandaag is hij klaar om opnieuw het podium te beklimmen. Check de nieuwe single ‘Blij’ van Baz en WIM.

  Net na de eeuwwisseling pikt Baz de microfoon op om 5 jaar later ontdekt te worden door het grote publiek. Dat levert hem in 2006 – erg toepasselijk – zomerhit ‘Zomer’ op. Zijn debuut ‘PuntKomma’ verschijnt waarna enkele projecten volgen, waaronder een samenwerking met Genkenaar Tiewai. Samen met beatbox kampioen Fatty K richt Baz in 2014 het label ‘Marmalade Productions’ op. In 2017 volgt een EP met de jonge producer Wits, wat ze naast veel lof, ook een heleboel optredens opleverde (Maanrock, voorprogramma Zwangere Guy, …). Even erna beslist Baz echter om de mic aan de wilgen te hangen en wat meer achter de schermen te gaan werken en artiesten te ondersteunen.

  Met de glimlach

  Al bleef het bij Baz ongetwijfeld kriebelen, want vandaag is hij terug met nieuwe muziek. Samen met WIM – die we onder andere kennen van ‘Bubbel’ – komt hij met een feelgood-song van jewelste op de proppen. Openen doen Baz en WIM op ‘Blij’ met het refrein, dat erg lekker klinkt. In de strofe krijgen we Baz voor het eerst solo te horen: “Ik wil niet zwemmen in het geld / Ik wil zwemmen in het water / Loslaten, de vrijheid voelen door m’n aderen”. Opvallend eerlijk en herkenbaar. ‘Blij’ is een song om het einde van de zomer mee te vieren met de glimlach op het gezicht. Wat ons betreft, een comeback om blij mee te zijn.

  ‘Blij’ is vanaf vandaag overal te streamen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie