More

  Waterparks: nieuw nummer en album

  Advertentie

  -

  Een nieuw nummer uitbrengen met videoclip en een album aankondigen op één dag? Waterparks doet het allemaal. Vandaag kwam hun nieuwe nummer ‘Watch What Happens Next’ uit. Gelijktijdig kondigden ze ook hun derde album ‘Fandom’ aan.

  Afgelopen zaterdag begon de band al teasers te plaatsen. Daardoor wachtten alle fans vol spanning af tot maandagavond. Hun geduld werd zeker beloond. Ze kregen meteen een nummer met videoclip en een aankondiging voor het nieuwe album!

  Het nieuwste nummer heet ‘Watch What Happens Next’ en gaat over de moeilijkheden van rockmuzikanten. Rockmuzikanten mogen volgens Waterparks nooit experimenteren en niet te veel geld verdienen. Dat is een grote ergernis van zanger Awsten Knight, die al eerder nummers schreef over de bekrompenheid van het genre. Volgens hen mogen hiphopartiesten voortdurend experimenteren en popartiesten veel geld verdienen. Waterparks moet echter in het hokje blijven dat hen in het begin is aangewezen. Nu ze daar stilletjes aan uitgroeien zorgt dat voor veel moeilijkheden. De videoclip is geregisseerd door Knight, wat ook een eerste keer is voor hem.

  Over het nieuwe album geven ze nog niet veel prijs. Het heet ‘Fandom’ en wordt uitgebracht op 11 oktober 2019. De eerste twee nummers, ‘Turbulent’ en ‘Watch What Happens Next’ staan al online. Ook is de albumcover al op Instagram te zien. ‘Fandom’ gaat uitgebracht worden onder platenlabel ‘Hopeless Records’.

  https://www.instagram.com/p/B1Es3NbHQns/

  ‘Fandom’ komt uit op 11 oktober.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer