More

  Wat komt Riadh Bari verkopen in Stukken van Mensen 2022?

  © Play4

  Wat komt Riadh Bari verkopen in Stukken van Mensen 2022?

  -

  Deze week duikt een bekende VRT-journalist op in Stukken van Mensen. Niemand minder dan Riadh Bari komt een schetsboek van Tim Burton verkopen.

  We wisten dat Riadh Bari een luchtvaart expert is, maar dat de VRT-journalist ook een kunstverzamelaar was, komt toch aan als een verrassing. In de vierde aflevering van het ondertussen zevende seizoen van Stukken van Mensen komt hij een privéschetsboek van de Amerikaanse filmregisseur Tim Burton verkopen. Burton kennen we onder meer als regisseur van Alice in WonderlandPlanet of the Apes en – recenter nog – Dumbo. Zal Riadh zich als een goede onderhandelaar tonen? Hij weet blijkbaar wel hoe hij de dealers met zijn charmes kan bespelen.

  Ook in het programma vanavond is Joris. Hij is een grote fan van Stukken van Mensen en komt een uniek werk van kunstschilder Bram Bogart verkopen. Danny is leraar en muziekliefhebber en heeft een speciale LP van The Beatles in de aanbieding. Arnaud hoopt dan weer met de verkoop van zijn Rodica Lounge Chair een mooi reisbudget te behalen.

  Aflevering 4 op dinsdag 1 maart om 21u30 op Play4

  © Play4
  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer