More

  Wat een Jaar 2021: nieuwe afleveringen iedere vrijdag op VTM

  © VTM

  Wat een Jaar 2021: nieuwe afleveringen iedere vrijdag op VTM

  -

  Nu Belgium’s Got Talent 2021 afgelopen is, komt VTM met een nieuwe aanvulling in het programmaschema. Wat Een Jaar! keert terug met nieuwe afleveringen.

  Het weekend trap je af op VTM, want na Belgium’s Got Talent keert Wat Een Jaar! terug naar VTM. Het spelprogramma waarin Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel de tijd terugdraaien is ondertussen toen aan zijn vierde seizoen. We zagen het format voor het eerst in 2018, waarna in 2019 een tweede seizoen volgde.

  Begin dit jaar was er ook een kortere reeks afleveringen te zien. Zo werden er slechts vijf afleveringen uitgezonden, in plaats van de gebruikelijke tien. Vanaf vrijdag worden er meer nieuwe afleveringen op antenne gegooid, vermoedelijk allemaal afkomstig uit het derde seizoen. Dat leiden we af uit de omschrijving die VTM bij het beeldmateriaal plaatste. Zo had de aflevering van komende vrijdag oorspronkelijk op donderdag 11 februari uitgezonden moeten worden.

  © VTM

  Nathalie Meskens terug

  In het programma keert ook Nathalie Meskens terug. Zij was een tijdland niet op het scherm te zien door haar zwangerschap van een tweede kindje. Recent is ze opnieuw aan de slag gegaan, zo neemt ze voor VTM een programma op in het tropische Zanzibar. Vermoedelijk dateren de beelden dan ook van september 2020, toen ook de eerste reeks afleveringen ingeblikt werd. Toen moest de cast een tijdlang in quarantaine door een corona uitbraak.

  Deze week trekken Koen, Jonas en Nathalie samen met Marleen Merckx en Pascal Braeckman naar het jaar 1982. Dat is toen Grace Kelly tragisch verongelukte en Duran Duran meisjesharten over de hele wereld veroverde. Ook een glas Kir Royale, een populair drankje toen, kan niet ontbreken.

  ‘Wat Een Jaar!’, vanaf vrijdag 3 december om 20u40 bij VTM en ook op VTM GO.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer