More

  Warner Bros onthult trailer van videogame-film ‘Mortal Kombat’

  Advertentie

  -

  Als alles goed gaat kunnen gamers in april gaan kijken naar de verfilming van Mortal Kombat, een spectaculaire nieuwe actie-avonturenfilm gebaseerd op de succesvolle videogames. Warner Bros. Pictures. onthulde zopas de eerste trailer.

  Het is niet de eerste keer dat er een film gemaakt wordt rond de videogame Mortal Kombat, dat gebeurde eerder al in 1995 en 1997. Al draaide die laatste uit op een flater. Nu kunnen fans van de videogame uitkijken naar een nieuwe verfilming, Warner Bros onthulde zopas de eerste beelden van de nieuwe film. 

  MMA-vechter

  In de wordt het verhaal van Cole Young verteld, hij verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is.

  Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano.  Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

  Mortal Kombat is vanaf 7 april 2021 in de Belgische bioscoop te zien, ook in IMAX.

  Check de trailer van ‘Mortal Kombat’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer