More

  Wanneer komt ‘K2 zoekt K3’ op tv? En wat is de kijkbox?

  © VTM

  Wanneer komt ‘K2 zoekt K3’ op tv? En wat is de kijkbox?

  -

  Nog even aftellen en het is zover. Dan gaan Vlaanderen en Nederland op zoek naar de opvolger van Klaasje. Ontdek hier wanneer het programma op het scherm komt.

  Wordt de opvolger van Klaasje een meisje of toch niet? Dat is de vraag die de komende weken in K2 zoekt K3 zal beantwoord worden. De zoektocht gaat eerst van start met een auditieshow, daarin zal ook de rol van Marthe, Hanne en Gert, in de zoektocht, onthuld worden.

  Presentatoren van dienst zijn Kürt Rogiers en de Nederlandse Tooske Ragas, maar er zijn nog meer nieuwigheden. Want nog vóór de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst het oordeel van twee professionele jury’s doorstaan. Zo beoordelen Natalia en de Nederlandse Samantha Steenwijk de kandidaten op hun vocale prestaties. Ze zullen de audities enkel kunnen horen en niet kunnen zien. De zie-jury (Ingeborg en Gordon) zijn op hun ogen aangewezen. Ze horen de audities niet, maar oordelen over de performance en de K3-factor van de deelnemers.

  Alleen als alle juryleden positief zijn, stoten de kandidaten door naar de publieksjury. Daarin delen 100 willekeurige Vlamingen en Nederlanders punten uit. Ze beslissen over wie 1 van de 10 felbegeerde Golden Seats mag innemen. Enkel deze 10 kandidaten stoten door naar de studioshows.

  Ontdek in primeur de kandidaten via vtm.be

  Kan je niet meer wachten en wil je zelf de kandidaten al eens beoordelen? Surf dan naar de website van vtm en speel zelf hoor- en zie-jury. In de online auditietool van K2 zoekt K3 kan iedereen de preaudities beoordelen van de 68 kandidaten die straks hun kans wagen in de show. En dat enkel op basis van hun stem óf hun look. Zie je de kandidaten liefst aan het werk vanuit de kijkbox of hoor je ze liever uitsluitend vanuit de luisterbox? Test het zelf uit en geef jouw favorieten een ‘Oja’ of een ‘Néné’. Eén van deze 68 wordt straks dé opvolger van Klaasje.

  Wanneer op televisie?

  Het programma komt in Vlaanderen op zaterdag 11 september om 20.30 op het scherm bij VTM. Nederland moet iets langer wachten. Pas op vrijdag 26 september verschijnt de eerste aflevering op SBS6.

  Bekijk de eerste beelden

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer