More

  © VIER

  Wanneer komt ‘Big Brother 2021’ op het scherm? Wie presenteert het?

  -

  VIER en het Nederlandse RTL 5 hebben dinsdag aangekondigd dat Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper de presentatoren worden van ‘Big Brother 2021’. Wanneer komt het programma op het scherm en wat is dat met die liveshow? 

  Na de terugkeer van ‘Het Rad’, komt VIER in 2021 met een ander legendarisch format op de proppen: ‘Big Brother’. Tot 2007 was het programma te zien bij o.a. VTM en Kanaal 2, maar voortaan zal het dus te zien zijn op VIER. De show is een co-productie met het Nederlandse RTL 5. Presentatoren van dienst zijn Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper.

  “Big Brother is meer dan ooit nu: we worden voortdurend in de gaten gehouden én houden elkaar in de gaten”, zegt Annick Bonkers, programmadirecteur SBS (het mediabedrijf boven VIER, red.). “Met Peter krijgt Big Brother op VIER de best denkbare host: naast zijn ongelooflijke presentatietalent én ervaring met straffe liveshows, weet Peter als geen ander hoe het voelt om – ook ongewild – schijnwerpers op je te krijgen én om meningen van anderen te moeten slikken. En dat maakt van hem een nog betere schouder voor de kandidaten. Streng, maar rechtvaardig, en meer dan ooit: empathisch. 2021 krijgt met deze nieuwe Big Brother een ontzettend interessant experiment voor alle generaties.”

  Wanneer?

  Het programma zal door Peter en Geraldine gepresenteerd worden tijdens ‘Big Brother: De Start’ en de finale, maar ook tijdens een wekelijkse liveshow. En de kandidaten zullen niet gerust gelaten worden: het experiment zal zo’n 100 dagen doorgaan en de kandidaten worden 24/7 gevolgd.

  Wanneer het programma exact terugkomt is nog onduidelijk, al is het zeker voor 2021. Vermoedelijk zal dat nog in het voorjaar zijn.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie