More

  Walter na zijn exit uit ‘De Verraders’: “Als we niet winnen, is dat de schuld van Jamie-Lee Six”

  © VTM

  Walter na zijn exit uit ‘De Verraders’: “Als we niet winnen, is dat de schuld van Jamie-Lee Six”

  -

  De eerste verrader is naar huis. Advocaat Walter Damen werd door de bondgenoten naar huis gestemd in de nieuwe aflevering van De Verraders. Jamie-Lee stemde gretig mee en zette zo Loïc in de spotlights.

  Vijf weken lang wisten de verraders de bondgenoten op het verkeerde been te zetten. Tot maandagavond Walter Damen in het vizier van de groep kwam. Na de exit van Nora Dari had Walter zich in een verdachte situatie gewurmd, iets wat hem uiteindelijk z’n kop koste. Tot aan het einde van de aflevering was er bij de bondgenoten grote twijfel, maar Niels Albert toonde zich een kopman en nam de groep op sleeptouw.

  Ondanks Walters betoog, het pact en de verdenking die hij en mede-verrader Loïc op Maureen probeerden af te schuiven, baatte het niet voor de advocaat. De bondgenoten stemden hem naar huis en zo konden ze meteen de eerste verrader ontmaskeren. “Ik ben eigenlijk blij dat het achter de rug is”, vertelde Walter “Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik vond dat mijn limiet op was, ik begon moe te worden. Zij die in het begin van het spel dachten dat het leuk is om verrader te zijn, je vergist je. Ik heb altijd geweten dat als er een verrader zou sneuvelen, ik de eerste zou zijn en ik had nooit gedacht dat het zo lang zou duren.”

  Schuld van influencer Jamie-Lee Six

  De exit van Walter had helemaal niet gehoeven, aldus Walter in De Verraders – De Aftocht op VTM GO. “Eigenlijk hadden de verraders zich vanavond kunnen veiligstellen”, zegt hij over het verraad van collega-verrader Jamie-Lee. Zij distantieerde zich vorige week al van Walter en lijkt door niemand verdacht te worden. “Als Jamie-Lee gewoon was blijven volgen, dan was er een absolute certitude van de overwinning geweest. Ze heeft niet enkel tegen mij gestemd, ze is ook tegen mij beginnen lobbyen. Als de verraders het nu niet winnen, is dat wel iets dat ik afreken op Jamie-Lee. We hadden vanavond alle troeven in de hand.”

  Met twee verraders of meer?

  Door de exit van Walter lijkt er steeds meer verraad binnen de groep verraders te sluipen. Loïc ging niet mee op de piste van Jamie-Lee en zij lijkt steeds meer solo te spelen. Zullen ze het spel met twee verder spelen of overtuigen ze een bondgenoot om zich aan te sluiten? We zien het de komende weken op VTM.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer