More

  Walibi plant heropening op 2 oktober door overstromingen juli

  Advertentie

  -

  Er is eindelijk wat goed nieuws voor Walibi. Bijna twee maand na de overstromingen kan het park een openingsdatum aankondigen. 

  Het zomerseizoen is zo goed als helemaal verloren. Na de verschrikkelijke overstromingen die ons land midden juli troffen, moest Walibi Belgium voor onbepaalde tijd de deuren sluiten. Een groot deel van de parkinfrastructuur raakte beschadigd door het noodweer, waardoor al twee maanden lang technische ploegen niets anders doen dan reinigen, ontsmetten, inspecteren en herstellen.

  Nu heeft Walibi eindelijk zicht op een openingsdatum. Zo zullen ze op zaterdag 2 oktober het park eindelijk opnieuw kunnen openen. De gekende veiligheidsmaatregelen blijven wel nog steeds van kracht: een beperkte bezoekerscapaciteit, reserveren wordt sterk aangeraden, en mondmaskerplicht vanaf 12 jaar. Er zal een speciale online promo gelden, waarmee volwassen aan kindertarief (€38) van een dagje Walibi kunnen genieten. Waterpark Aqualibi blijft daarentegen nog een tijd gesloten. Een openingsdatum is nog niet bekend.

  Halloween

  De heropening van het park is net op tijd voor Halloween. Want, na een jaar coronapauze, maakt Halloween zijn comeback in het park tussen 16 oktober en 7 november. Walibi Belgium belooft er dit jaar nog een schepje bovenop te doen, maar daarover communiceren ze later.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer