More

  VTM haalt ‘De Verraders’ naar Vlaanderen: kruising tussen ‘De Mol’ en ‘Weerwolven’

  Advertentie

  -

  VTM pakt binnenkort uit met een nieuw spelprogramma De Verraders. In Nederland wist het spelprogramma miljoenen kijkers te lokken. Nu haalt ook VTM het format naar Vlaanderen. Het programma is een kruising tussen kaartspel Weerwolven van Wakkerdam en De Mol.

  Achttien bekende gezichten die samenkomen in een mysterieus kasteel en daar een grote zilverschat proberen winnen. In tussentijd wordt de groep gedwarsboomd door drie verraders. De groep bekende Vlamingen moet de drie verraders in het spel ontmaskeren.

  Want de drie verraders weigeren immers de schat te delen en doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan. Ze saboteren de groep en vermoorden iedere nacht een medekandidaat. Aan de andere deelnemers om de verraders te identificeren en weg te stemmen voor het te laat is. De kijker weet wie de drie saboteurs zijn, de rest van de groep niet. Het lijkt duidelijk: de makers lieten zich ongetwijfeld inspireren door De Mol en kaartspel Weerwolven van Wakkerdam. We zijn erg benieuwd naar de Vlaamse versie.

  Wanneer het programma te zien zal zijn, is niet bekend. Al gaat het vermoedelijk om het najaar.

  Check de trailer van de Nederlandse versie

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer