More

  VTM gaat de strijd aan met Eén: ‘Code van Coppens’ niet meer op donderdag, maar op zondagavond

  Advertentie

  -

  Na jarenlang de zondagavond aan Eén te gunnen, pakt VTM dit najaar uit met ‘Code van Coppens’ op zondag. Voordien waren de heren nagenoeg altijd op donderdagavond te zien.

  Met ‘Château Planckaert’ en het nieuwe seizoen van ‘Undercover’ ging Eén opnieuw voor recordcijfers op zondagavond. Dat laat VTM niet gebeuren, want op zondag zetten ze hun kijkcijfers, de gebroeders Coppens, in. De heren komen met een nieuw seizoen van ‘Code van Coppens’. Daarin stoppen ze bekende Vlamingen in een escape room vol experimenten, raadsels, opdrachten en puzzels. 

  Staf en Mathias creëren iedere zondag een nieuw verrassend thema, waarin de duo’s – en zelfs eenmalig trio’s – uit moeten ontsnappen. Dit seizoen zien we onder andere Dina Tersago, Andy Peelman, Kristel Verbeke, Gene Thomas, Dimitri Vegas en Anouk Matton. Door de coronamaatregelen is er geen studiopubliek, maar wel een thuispubliek.

  Verkocht aan Nederland en Wallonië

  Niet alleen Vlaanderen viel voor de charmes van de broers Coppens en hun themakamers, ook Nederland en Wallonië zijn fan. Het programma is verkocht aan het Nederlandse Talpa, waar Staf en Mathias het ook zullen presenteren. De opnames hiervoor gebeuren ook in ons land. En ook RTBF gaat met het programma aan de slag, waar het vanaf oktober 2020 wordt uitgezonden op het nieuwe kanaal ‘Tipik’.

  ‘Code van Coppens’, vanaf zondag 6 september bij VTM. 

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer