More

  VTM brengt last-minute quiz, Jelle Cleymans is presentator van dienst

  Advertentie

  -

  Terwijl de meeste zenders zich voorbereiden op de start van het najaar, komt VTM nog met een nieuw zomerprogramma. Het wordt een actuaquiz met Jelle Cleymans.

  Vanaf maandag 24 augustus brengt VTM last-minute een vrolijke uitsmijter om de zomer mee af te sluiten. In de actuaquiz ‘De Positivo’s’ gaan drie bekende panelleden in een zomerse setting met een hoog pop-up gehalte van maandag tot donderdag enkele weken op zoek naar het beste nieuws van de dag, bij wijze van tegengif om de rest van 2020 wat te vergeten. 

  Opvallende presentator

  De quiz zal gepresenteerd worden door Jelle Cleymans en wilt vooral een glimlach op ons gezicht toveren. Jelle Cleymans legt uit: “’Never waste a good crisis’, zeggen ze soms. Corona bezorgt ons veel ellende maar biedt hier en daar ook kansen. Het programma-idee is bij enkele makers spontaan ontstaan die zélf ook nood hadden aan een portie positiviteit in deze corona-tijden.”

  Met Jelle Cleymans aan boord, wordt voor een opvallend gezicht gekozen, dat beseft hij ook zelf: “Ik besef dat ik een verrassende naam ben voor dit programma maar als nieuwsjunk en iemand voor wie het glas altijd halfvol is, is De Positivo’s op mijn lijf geschreven.” In het programma wordt Jelle bijgestaan door bekende gezichten zoals William Boeva, Jens Dendoncker, Michael Van Peel, Soe Nsuki, Natalia en Jef Neve. De quiz zal zo’n halfuur duren en zal naar eigen zeggen aantonen dat “aan elke tegenslag ook een goede kant te vinden valt.”

  ‘De Positivo’s’ is vanaf maandag 24 augustus om 22.00 te zien op VTM.

  Check de trailer

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer