More

  © Play4

  Vrouw van Sean Dhondt praat bij Kat Kerkhofs over bedrog van haar man: “Er zijn mensen die zeggen: Is het wel bedrog? Die mensen kunnen oprotten”

  Gerelateerde artikels

  -

  Kat Kerkhofs gaat in het nieuwe programma Kat zonder Grenzen op zoek naar spraakmakende verhalen binnen de liefde en/of de seksualiteit. Deze week praat ze met Alisson Scott, de vrouw van Sean Dhondt, over de uitgelekte naaktbeelden van haar partner.

  Afgelopen jaar stond bekend Vlaanderen in rep en roer door gelekte naaktbeelden van enkele bekende Vlamingen. De vrouw van Sean Dhondt legt woensdag bij Kat Kerkhofs voor het eerst haar kant van het verhaal uit. Zo vertelt ze openlijk hoe ze te horen kreeg dat haar partner haar bedrogen had en hoe ze met het nieuws omging. “Er zijn mensen die zeggen: Is het wel bedrog? Die mensen kunnen oprotten”, zegt ze.

  Verder gaat Kat langs bij andere koppels die in aanraking zijn gekomen met bedrog en ook deze week nodigt ze verschillende bekende vrienden uit: Elodie Ouédraogo , Sybille Vanweehaeghe, Dirk Draulans en Axel Daeseleire. Zij zullen openhartig napraten over het onderwerp.

  Kat zonder Grenzen, woensdag om 21u30 bij Play4. Het volledige interview van Kat met Allison is na de aflevering integraal te bekijken op goplay.be

  Bekijk het fragment

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie