More

  VOLTAGE Festival wordt VOLTAGE: organisatie kondigt plannen voor 2020 aan

  Advertentie

  -

  Veel beweging vanuit West-Vlaanderen waar Voltage Festival zijn plannen voor 2020 uit de doeken doet. Voortaan zal de crew achter het festival opereren onder de overkoepelende naam VOLTAGE. Deze nieuwe naam moet de lading beter dekken, gezien het festival een aantal nieuwe projecten start in 2020.

  Het Zwevegemse festival VOLTAGE is zoveel meer dan enkel twee dagen knallen op de beste elektronica. De organisatie achter het festival kondigde deze week hun plannen voor 2020 aan.

  Voltage Imprint

  Zo kondigen ze de volgende twee releases aan van Voltage Imprint, de naam waaronder het label zal opereren. De eerste twee releases zijn van de hand van Phara en Kafim.
  Kafim, resident van de Brusselse club C12, brengt met deze EP zijn debuut plaat uit nadat hij al enkele losse tracks op compilaties heeft uitgebracht. Phara heeft al heel wat ervaring in het uitbrengen van releases. Hij verwierf wereldwijd faam met zijn album en EP’s die hij uitbracht op de gerenommeerde labels Planet Rhythm, PRJKTS en Stockholm LTD. De releases op Voltage Imprint worden verwacht voor de zomer, een exacte releasedatum werd voorlopig nog niet vrijgegeven.

  https://www.facebook.com/voltagefestival/videos/468854997029133/

  Showcases & VOLTAGE Agency

  Daarnaast kondigt het festival ook de start van VOLTAGE Agency aan, wie goed oplet ziet dat het agency heel wat artiesten van Form and Function herbergt. De aankondiging van Voltage Imprint en Voltage Agency betekent dan ook het einde van het Form and Function project dat twee jaar geleden van start ging. Het agency is volledig Belgisch en vertegenwoordigt volgende artiesten: Altinbas, Atis, Border One, Phara, PTTRN, Kafim, 6SISS, Parallel Circuit en SIWEI.

  Tot slot worden er binnenkort twee showcases aangekondigd, de eerste vindt plaats op 25 januari in Barcelona waarna ze op 15 maart richting Brussel trekken.

  Tickets Voltage Festival te koop

  Tickets voor Voltage Festival 2020, dat plaatsvindt op 8 en 9 augustus, gingen op 10 december in verkoop. In minder dan 5u. was de eerste wave volledig uitverkocht. De organisatie dropt zoals steeds de volledige line-up in maart, maar gaf alvast mee heel wat in petto te hebben.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer