More

  Vlaamse televisiezenders VTM, Eén en Play4 komen met benefietshow voor Oekraïne

  Advertentie

  -

  De Vlaamse televisiezenders Eén, VTM en Play4 zullen op donderdag 17 maart een gezamenlijke tv-show uitzenden ter ere van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. 

  Nadat Consortium 12-12 al een spot mocht uitzenden op de zenders van VRT, DPG Media, SBS en Mediahuis gaan de Vlaamse televisiezenders nog een stap verder. Op donderdag 17 maart zullen alle radio, tv en online kanalen van de mediagroepen in het teken staan van steun voor Oekraïne. De zenders organiseren een gezamenlijke tv-show die gepresenteerd zal worden door Danira, Koen Wauters en James Cooke. Bovendien zal er die dag 14 uur lang radio gemaakt worden in het teken van Oekraïne.

  Van 6u ’s ochtends tot 9u ’s avonds is er Oekraïne 12-12 bij Radio 2, MNM, Studio Brussel, Qmusic, Joe en Nostalgie. Met deze dag vol solidariteit willen VRT, DPG Media, SBS en Mediahuis de inwoners van Oekraïne een hart onder de riem steken en zoveel mogelijk geld inzamelen om hen te helpen via de hulporganisaties die verenigd zijn in Consortium 12-12.

  “Ook wij zijn erg aangedaan door wat de mensen in Oekraïne overkomt. Tegelijkertijd zien we in ons land heel veel hartverwarmende initiatieven ontstaan”, reageren de directies van de zenders. “Mensen bieden spontaan hulp aan, de eerste Oekraïense vluchtelingen krijgen ondertussen een onderdak bij Vlamingen. Deze golf van solidariteit willen we vanuit onze mediagroepen ondersteunen en versterken. Op 17 maart zullen we de hele dag verhalen en acties delen op 6 radiozenders en ’s avonds brengen we iedereen samen met een meeslepende liveshow op Eén, VTM en Play4. Met Oekraïne 12-12 zijn we grenzeloos solidair met Oekraïne.”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer