More

  Viktor Verhulst en Joris Hessels slaan de handen in elkaar voor nieuw reisprogramma

  Advertentie

  -

  ‘De Expeditie: Groenland’ heeft duidelijk een blijvende indruk achtergelaten op Viktor Verhulst (29) en Joris Hessels (43). Niet alleen bloeide er een sterke vriendschap op tussen de twee tijdens deze avontuurlijke reis, maar ze ontdekten ook een gedeelde liefde voor het programma. Vol enthousiasme onthulden het duo bij Radio 2 dat ze samen een nieuw reisprogramma zullen maken.

  De expeditie naar Groenland, waarbij temperaturen flink onder het vriespunt lagen, bleek niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook de ideale plaats voor een nieuw hoofdstuk in de samenwerking tussen Verhulst en Hessels. De vonk sloeg niet alleen over in hun vriendschap, maar ook in hun gedeelde passie voor het maken van televisie.

  Bij Radio 2 deelden de twee presentatoren hun enthousiasme over het aankomende project. “We gaan samen een reisprogramma maken” verkondigde Joris Hessels met een glimlach. De precieze details van het programma zijn nog niet bekend, maar één ding is zeker: Viktor en Joris staan op het punt om opnieuw de grenzen van avontuur en ontdekking te verkennen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer