More

  © VTM

  VIDEO. Kathleen Aerts werd ontmaskerd als Zeemeermin in ‘The Masked Singer’: “Ik heb een repatriëringsvlucht moeten nemen”

  Gerelateerde artikels

  -

  Karen Damen zei het al sinds haar eerste verschijning: Kathleen Aerts is de Zeemeermin in ‘The Masked Singer’. Dat werd vanavond bevestigd. Kathleen moest het programma verlaten na een spannend duel tegen Duiker.

  Het was een bijzonder emotionele ontmaskering vanavond in ‘The Masked Singer’. Op sociale media was iedereen al weken overtuigd over de identiteit van Zeemeermin. Vanavond werd dat bevestigd en kon ze éindelijk haar ex-K3-collega en vriendin Karen Damen in de armen sluiten. Dat gebeurde met een innige knuffel en de nodige tranen.

  Al bij de eerste noten van Zeemeermin wist Karen Damen het zeker: het was haar K3-collega Kathleen Aerts. “Als zij haar masker afdoet, ga ik wenen. Sinds ze in Zuid-Afrika woont hebben wij nauwelijks nog contact en hebben we elkaar niet meer gezien.” Speciaal voor het programma reisde Kathleen samen met haar gezin uitzonderlijk nog eens naar België af om op een podium te staan.

  Repatriëringsvlucht

  Die terugkeer had wel wat voeten in de aarde”, vertelt Kathleen in Behind The Mask op VTM GO. “Vlak voor de opnames was ik zelfs niet zeker of ik wel in België zou geraken. Er waren geen vluchten, dus we hebben een repatriëringsvlucht moeten nemen die 20 uur heeft geduurd.” Die lange vlucht bleek wel de moeite waard toen ze voor het eerst oog in oog stond met het Zeemeermin-pak. “Het was liefde op het eerste gezicht.

  Voor mij was het een hele tijd geleden dat ik nog eens op een podium stond, dus ik heb er dubbel en dik van genoten”, besluit Kathleen. “Ik ben heel dankbaar dat ik aan deze fantastische show heb mogen meewerken. Zeker in deze gedaante. Onze lieve Zeemeermin ga ik missen. Ik zou haar zo mee naar huis willen meenemen. Een Zeemeermin in Zuid-Afrika, dat zou nog passen.

  ‘Behind The Mask’ kan je bekijken via VTM GO.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie