More

  © VTM

  VIDEO. Dina Tersago en Andy Peelman testen of we spinnen in onze slaap opeten in nieuwe ‘Ze Zeggen Dat’

  Gerelateerde artikels

  -

  Vanaf dinsdag 3 november testen Andy Peelman en Dina Tersago allerlei urban legends uit in het nieuwe programma ‘Ze Zeggen Dat’. Want zou het echt waar zijn dat je ieder jaar 8 spinnen opeet in je slaap?

  Is geeuwen aanstekelijk? Zit er cocaïne op elk bankbiljet? En komen haartjes na het scheren donkerder en in veelvoud terug? Dina Tersago en Andy Peelman gaan in het gloednieuwe ‘Ze Zeggen Dat’ op zoek naar antwoorden. Als we de eerste beelden mogen geloven, dan gaat ze daarvoor ver. “Dit programma heeft mijn grenzen verlegd”, vertelt Dina Tersago. “Het ene moment werd mijn dagelijks ritme helemaal overhoop gegooid om uit te zoeken of je nu écht meer vet verbrandt door voor het ontbijt te sporten. Het andere moment lag ik te testen of het waar is dat we 8 spinnen per jaar in onze slaap opeten”

  Spinnen opeten

  Het is nu al uitkijken naar de test met de spinnen. “Na die test met de spinnen kan ik alleen maar beamen dat Dina écht een waanzinnig straffe madam is”, weet Andy Peelman. “Wat zij daar gedaan heeft… dat doen er niet veel haar na! Voor sommige beweringen zijn we dan ook écht ver gegaan. Zo hebben we een pil met een microchip en batterij ingeslikt om zo te testen of het waar is dat vrouwen sneller kou hebben dan mannen. In samenwerking met experts hebben we ook een aantal onderzoeken uitgevoerd die nooit eerder in België gebeurd zijn. In de eerste uitzending zoeken we bijvoorbeeld uit of er nu écht cocaïne op elk bankbiljet hangt. Een onderzoek met verrassende resultaten.” Het programma is vanaf dinsdag 3 november om 20.40 te zien bij VTM.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie