More

  VIDEO: Boze buurvrouw Ruth Beeckmans verrast Jen in ‘The Voice Kids’

  -

  Advertentie
  Advertentie

  De voorbije weken lieten kijkend Vlaanderen zich verrassen door de powerstemmen in The Voice Kids. Op vrijdag 6 maart zijn coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, K3 en Gers Pardoel toe aan de allerlaatste audities. Een laatste kans om de lege plekjes in hun team op te vullen. In de vijfde Blind Auditions is een verrassende gastrol weggelegd voor Ruth Beeckmans.

  De 14-jarige Jen uit Vosselaar krijgt tijdens zijn drumles namelijk bezoek van de ‘boze buurvrouw’, die zich stoort aan zijn helse lawaai. Gelukkig heeft Ruth ook goed nieuws voor Jen op zak.

  Dodelijk ongeval moeder van kandidate

  VTM vernam vandaag – vrijdag 6 maart – het trieste nieuws over het overlijden van Melanie Taildeman, de mama van The Voice Kids-kandidate Anouk Kellens. De mama van Anouk raakte vanochtend betrokken bij een dodelijk ongeval in Diepenbeek: “VTM en de makers, host en coaches van The Voice Kids betuigen hun medeleven aan de hele familie en wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.”

  Anouk is vanavond samen met haar mama en papa te zien in de vijfde aflevering van The Voice Kids. In overleg met de familie werd beslist om deze aflevering uit te zenden zoals gepland, als eerbetoon aan het getroffen gezin.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer