More

  VIDEO | Big Brother: Nouchine voelt zich aangevallen door Leroy: “Ik vind dit echt niet leuk”

  Gerelateerde artikels

  -

  Spanning op dag 32 in het Big Brother-huis. Nouchine moet haar tranen verbijten na een lastige vraag van Leroy. Salar zijn gezicht spreekt boekdelen, maar verdedigt zijn maatje Nouchine. 

  De zesde week in Big Brother is een veelbelovende week. Elke week werkt Big Brother met een thema. Na de “Judgment Week” van vorige week is het nu tijd voor “Hell Week”. Big Brother sluit het warm water en de verwarming af. Ze kunnen warm water verdienen door koprollen te draaien in een schommel. Door vijf minuten in een ijskoud bad te zitten, verdienen ze twee houtblokken voor de kachel.

  Quiz

  Desondanks proberen de bewoners het gezellig te maken. Tobias, Vera en Julio hebben een quiz voorbereid, maar die eindigt na afloop in tranen. Leroy kreeg in de quiz de vraag: “Met welke drie andere bewoners wil jij graag in de finale staan?” Hij noemt Nouchine als een van de drie medebewoners. Na de quiz stelt Leroy diezelfde vraag ook aan Nouchine. “Mijn naam niet noemen om mijn kont te likken”, verwijt Leroy haar. Desondanks de pogingen van Salar om Nouchine te verdedigen, blijft Leroy haar pushen op een antwoord. Na het gesprek verbijt ze haar tranen: “Ik vind dit echt niet leuk, laat mij”.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie